Παγωτό σύκο
Παγωτό σύκο

ΥΛΙΚΑ:
  • 150 γρ. αποξηραμένα σύκα
  • 150 γρ. ανθότυρο κρέμα
  • 1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι
  • 2 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
  • 400 ml γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες ψιλοκόβουμε τα σύκα. Προσθέτουμε το ανθότυρο, το λικέρ και το μέλι και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε τα υλικά να ενωθούν. Μεταφέρουμε το γάλα σε παγωτομηχανή και το παγώνουμε ή ακολουθούμε τις οδηγίες για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.