Μους μόκα σοκολάτα
Μους μόκα σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ:
- 300 γρ. γιαούρτι
- 0% λιπαρά
- 60 γρ. Κουβερτούρα
- 54% κακάο
- 2 κ.σ. Κακάο
- 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
- ½ κ.γ. στιγμιαίος καφές
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.σ. Σιρόπι Σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπέν μαρί. Στο μπλέντερ βάζουμε το
γιαούρτι, το κακάο, τον καφέ, την βανίλια, το σιρόπι και την λιωμένη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Ισομοιράζουμε σε 4 ποτήρια.
Παγώνουμε και σερβίρουμε με καρούλια σοκολάτας.