ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ
ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ
ΥΛΙΚΑ:
- 1 ζελέ ανανά
- 1 κουτί κομπόστα ανανά.
- 3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
- 3 κουταλιές ζάχαρη
- Σαντιγύ , κεράσια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα ποτήρι από την κομπόστα που το έχουμε ζεστάνει, διαλύουμε το ζελέ. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι. Μόλις κρυώσει το ζελέ , το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το
χτύπημα , ώσπου να γίνει το μείγμα τελείως λείο. Το σερβίρουμε σε μπολ.
Αφού παγώσει λίγο , βάζουμε μέσα μερικά κομμάτια της κομπόστας. Το γαρνίρουμε με ανανά σαντιγύ και κεράσια.