Σουφλεδάκια σοκολάτας
Σουφλεδάκια σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κουβερτούρα (250 γρ)
  • 3 αυγά
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. αλεύρι φαρινάπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τα 200 γρ. κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και το αλεύρι και έπειτα προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού. Αδειάζουμε το μείγμα στα χάρτινα φορμάκια (τα γεμίζουμε μέχρι τη μέση) και τρίβουμε από πάνω κομματάκια από τα υπόλοιπα 50 γρ. κουβερτούρας. Τοποθετούμε τα φορμάκια σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 20' (μπορεί και 5΄ λιγότερα αν ο φούρνος σας είναι δυνατός).