'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Σου καραμελέ
Σου καραμελέ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 δόση ζύμη σου
  • 50 γρ. νιφάδες αμυγδάλου
  • 0,15 λίτρα κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί γάλα συμπυκνωμένο
  • 2-3 κουταλιές κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάλτε τη ζύμη σου σε κορνέ και φτιάξτε 2 δίσκους 20 εκ. πάνω σε υγρή λαμαρίνα. Πασπαλίστε με τα αμύγδαλα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 220 βαθμούς επί 30'-35' μέχρι να φουσκώσουν και να σκληρύνουν. Αφήστε να κρυώσουν πάνω στη σχάρα. Χτυπήστε τη κρέμα μέχρι να πήξει. Βάλτε τον ένα δίσκο πάνω σε πιατέλα σερβιρίσματος. Αλλείψτε τον πρώτο με το καραμελλέ γάλα και έπειτα με τη κρέμα. Σκεπάστε με τον άλλο δίσκο. Πασπαλίστε με άχνη.