'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Κότσι μοσχαρίσιο με κρασί
Κότσι μοσχαρίσιο με κρασί

ΥΛΙΚΑ:
  • 4-5 μοσχαρίσιο κότσι σε φέτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ροδέλες
  • 4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 νεροπότηρο κρασί λευκό
  • 2 ντομάτες τριμένες
  • 1 κύβο βοδινού
  • λίγο αλεύρι
  • λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλευρώνουμε τις φέτες από το κότσι, τις περνάμε ελαφρά από το τηγάνι και τις στρώνουμε σε γάστρα. Αλλάζουμε το λάδι στο τηγάνι μας και σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί, και προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και διάφορα βότανα για άρωμα π.χ. θυμάρι, βασιλικό κλπ). Αφήνουμε να πάρει μία βράση και κατόπιν περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας. Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και ψήνουμε σε στους 150C για περίπου 2 ώρες.