'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Κοτόπουλο με αρακά
Κοτόπουλο με αρακά

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 1/2 φλυτζάνι νερό
  • 1 σακκουλάκι αρακά
  • 1 κουταλιά της σούπας
  • 2 κονσέρβες τοματάκι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλυτζάνι λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κότα
  • 3 πατάτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει
-Μόλις πάρει 2-3 βράσεις ρίχνετε το νερό και περιμένετε να βράσει πάλι
-Προσθέτετε τον αρακά και τις πατάτες κομμένες στα 8
-Αφήνετε να ψηθούν μέχρι να μείνουν με την σάλτσα τους