

Φιλέτο μοσχάρι με ψητές πατάτες

ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
- Για τη μαρινάτα:
- 50 ml ελαιόλαδο
- 50 ml μπράντι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. πράσινο πιπέρι, χοντροκομμένο
- αλάτι
- Για τις πατάτες:
- 4 πατάτες, σε αλουμινόχαρτο
- 1 κ.σ. γιαούρτι ή κρέμα τυριού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψήνουμε τις πατάτες στο γκριλ. Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, τις κόβουμε στη μέση και προσθέτουμε μια κουταλιά γιαούρτι ή κρέμα τυριού. Αναμειγνύουμε όλα τα
υλικά για τη μαρινάτα προσθέτουμε το φιλέτο ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες. Μετά παίρνουμε μεγάλα μεταλλικά σουβλάκια,
καρφώνουμε από 1 κομμάτι κρέας στο καθένα και ψήνουμε στο γκριλ.