Σουφλέ πατάτας
Σουφλέ πατάτας
ΥΛΙΚΑ:
- 2 1/2 κιλά πατάτες
- 2 κ. κρέμα γάλακτος
- 2 μεγάλα κρεμύδια
- αλάτι
- πιπέρι
- κάρυ
- λίγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε ένα πυρέξ μία στρώση πατάτες κομμένες στρογγυλά και το ένα κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κάρυ και
επαναλαμβάνουμε μια στρώση ακόμα από πατάτες και κρεμμύδι. Πάλι αλάτι, πιπέρι,κάρυ και μία κουταλιά της σούπας λάδι.
Ολοκληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στο φούρνο περίπου για μία ώρα στους 200 βαθμούς.