Μοσχάρι με αρακά
Μοσχάρι με αρακά

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/3 ματσάκι άνιθο
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 κιλό αρακάς
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 3 φρέσκιες ντομάτες
  • αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατοπιπερώνετε το μπούτι Το βάζετε στο ταψί Τρίβετε τις ντομάτες στο τρίφτη Προσθέτετε τη μισή ποσότητα ντομάτας στο ταψί Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας Ψήνετε σε μέτριο φούρνο εως να μισοψηθεί Προσθέτετε 1-2 φλυτζάνια νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τον αρακά και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει