Ριγκατόνι με ελιές
Ριγκατόνι με ελιές

ΥΛΙΚΑ:
  • 250γρ. ριγκατόνι
  • 10 πράσινες ελιές σε φέτες
  • 10 μαύρες ελιές σε φέτες
  • χυμό από 4 φρέσκιες ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 10 μπιλάκια κάπαρη
  • λίγο δυόσμο
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρώς το σκόρδο, ρίχνουμε την κάπαρη και ανακατεύουμε προσθέτουμε σταδιακά τις ελιές και τέλος τον χυμό ντομάτας και το αλάτι. Αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και προσθέτουμε τον δυόσμο. Αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας, το ξαναβάζουμε στη φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.