Κοτόπουλο με μουστάρδα και πορτοκάλι
Κοτόπουλο με μουστάρδα και πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 φιλέτα κοτόπουλου
  • 3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 κ.γ. κορν-φλάουρ
  • χυμό από 2 πορτοκάλια
  • 3/4 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.γ. μουστάρδα απαλή
  • ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
  • αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές, μαζί με τα κρεμμύδια. Σε ένα μπολ διαλύουμε το κορν-φλάουρ στο χυμό πορτοκαλιού και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το μείγμα στο κοτόπουλο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο. Προτού το σερβίρουμε το πασπαλίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού.