'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Ψάρι με πράσα
Ψάρι με πράσα

ΥΛΙΚΑ:
  • 100 γρ. λάδι
  • 1 κιλό πράσα
  • 1/2 κιλό σέλινο
  • 5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 κουτ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 200 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 300 γρ. νερό ή ζωμός λαχανικών
  • 1 κιλό σε φέτες πεσκανδρίτσα ψάρι
  • αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρετε τα πράσα το σέλινο και τα κρεμμυδάκια για 5 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτετε το μαϊντανό, τις ντοματούλες το ζωμό ή το νερό αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Στο μεταξύ τηγανίζετε τις φέτες από το ψάρι με 2 κουτ. λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Ρίχνετε το ψάρι στην κατσαρόλα με τα πράσα, σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος ψαριού.