'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Χοιρινό με δυόσμο
Χοιρινό με δυόσμο

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μεγάλους κύβους
  • χυμό απο 2 λεμόνια
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 ποτήρι νερού λευκό κρασί
  • 2 κ.σ φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο ή λίγο ξερό
  • Λίγη μέντα(προαιρετικά)
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 1κ.σ κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 5 λεπτά Σβήνουμε με τον χυμό των λεμονιών και προσθέτουμε το κρασί,το σκόρδο,τον δυόσμο,την μέντα,αλάτι και πιπέρι Σιγοβράζουμε για 1 1/2 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό,το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μια βράση Αποσύρουμε απο την φωτιά και σερβίρουμε με πιλάφι