'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Γίδα κοκκινιστή
Γίδα κοκκινιστή

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλο γιδα απο σπαλα χωρις λιπος
  • 1 πουμαρο ή ντοματα φρεσκια
  • αλατι, πιπερι, παπρικα γλυκια, μπαχαρι
  • 1 κρεμμυδι τριμμενο στο τριφτη
  • 1 σκελιδα σκορδο, και αυτη στο τριφτη
  • 1 ποτήρι του κρασιου κρασι κοκκινο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καταρχην τα κομματακια του κρεατος θα τα βαλετε για μια ωρα μεσα σε νερο με το ξυδι για να φυγει η μυρωδια. Μετα θα τα βαλετε στην κατσαρολα με νερο για τα ζεματισετε. Όταν αρχισουν να βραζουν θα τα βγαλετε και θα τα πλυνετε καθαρα. Σε αλλη κατσαρολα θα βαλετε το λαδι μαζι με το σκορδο, το κρεμμυδι και το κρεας να γιαχνιστουν, θα βαλετε τα μπαχαρικα, θα τα σβησετε με το κρασι, θα βαλετε τη ντοματα και θα τα βρασετε στη χυτρα για περιπου 1 ωρα.