'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Ψαρονέφρι με τυρί
Ψαρονέφρι με τυρί

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
  • 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • λίγη ρίγανη
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι σε κομματάκια
  • 10 μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι
  • 10 πράσινες ελιές σε κομματάκια
  • 200 γρ. κεφαλογραβιέρα σκληρή ή ρεγκάτο σε κύβους
  • 12 ντοματίνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε στο κρασί, το σκόρδο και τη ρίγανη. Αφήνουμε στη μαρινάδα όλο το βράδυ. Αδειάζουμε το κρέας και τη μαρινάδα του σε ένα πυρέξ με καπάκι (ή σε γάστρα), προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοψήνουμε το φαγητό για 1 1/2 ώρα στους 180°C. Αν έχει πολλά υγρά στο τέλος, ξεσκεπάζουμε το σκεύος μας και δυναμώνουμε τη φωτιά, για να "σωθούν". Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.