'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Αγκινάρες σχάρας
Αγκινάρες σχάρας

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό αγκινάρες
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. γιαούρτι, στραγγιστό
  • 4 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 λαιμ
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Περνάμε τις αγκινάρες με λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Τις κόβουμε σε φέτες, τις αλατίζουμε, τις λαδώνουμε και τις ψήνουμε στο γκριλ. Μαγιονέζα άνηθου: Βάζουμε στο μπλέντερ το γιαούρτι και τον άνηθο και τα χτυπάμε να γίνουν μείγμα. Ρίχνουμε σε μπωλ το μείγμα του άνηθου, τη μαγιονέζα, το ξύσμα από το 1 λαιμ, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τις ψητές αγκινάρες με φετούλες λαιμ και τη μαγιονέζα άνηθου.