Χοιρινό με νούντλ
Χοιρινό με νούντλ
ΥΛΙΚΑ:
- 1 ψαρονέφρι
- 1 κ.σ. μαρμελάδα δαμάσκηνο
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 2 κ.σ. ξίδι
- Για τα νούντλ:
- 1 χούφτα νούντλ
- λίγο σησαμέλαιο
- 2 κ.σ. σάλτσα στρειδιών
- 1 κ.κ. σουσάμι λευκό
- 1 κ.κ. σουσάμι μαύρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για τη μαρινάδα: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και μαρινάρουμε στο μείγμα το ψαρονέφρι για 30 λεπτά. Απλώνουμε τα φιλετάκια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Για τα νούντλ: Τα αφήνουμε να μουλιάσουν σε καυτό νερό για 5 λεπτά. Δε θέλουν βράσιμο. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα στρειδιών και τα σουσάμια. Σερβίρουμε τα νούντλ μαζί με τα φιλετάκια.