Χοιρινό με νούντλ
Χοιρινό με νούντλ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ψαρονέφρι
  • 1 κ.σ. μαρμελάδα δαμάσκηνο
  • 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • Για τα νούντλ:
  • 1 χούφτα νούντλ
  • λίγο σησαμέλαιο
  • 2 κ.σ. σάλτσα στρειδιών
  • 1 κ.κ. σουσάμι λευκό
  • 1 κ.κ. σουσάμι μαύρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για τη μαρινάδα: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και μαρινάρουμε στο μείγμα το ψαρονέφρι για 30 λεπτά. Απλώνουμε τα φιλετάκια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Για τα νούντλ: Τα αφήνουμε να μουλιάσουν σε καυτό νερό για 5 λεπτά. Δε θέλουν βράσιμο. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα στρειδιών και τα σουσάμια. Σερβίρουμε τα νούντλ μαζί με τα φιλετάκια.