Σούπα ρυζιού
Σούπα ρυζιού
ΥΛΙΚΑ:
- 3 κρόκοι αυγών
- 1 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα
- 2 φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι
- 10 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε στην κατσαρόλα το νερό να βράσει
-Ρίχνετε το ρύζι
-Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά
-Βάζετε το γάλα στη φωτιά να κάψει
-Χτυπάτε τους κρόκους με το αλατοπίπερο και προσθέτετε το γάλα λίγο λίγο
-Ρίχνετε το μίγμα του γάλακτος στη σούπα ανακατεύοντας συνεχώς
-Σερβίρεται ζεστή