Κοτόπουλο με πιπεριές φλωρίνης
Κοτόπουλο με πιπεριές φλωρίνης

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2-3 πιπεριές φλωρίνης
  • 8 σκελίδες σκόρδου
  • 1 1/2 κιλό κοτόπουλο σε μερίδες
  • 200 ml νερό
  • αλάτι
  • 1/2 κ.κ. κουρκουμά
  • 1/2 κ.κ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε λωρίδες. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές και το σκόρδο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το νερό, το αλάτι, τον κουρκουμά και το πιπέρι και το αφήνουμε να μαγειρευτεί σκεπασμένο σε σιγανή φωτιά για περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.