Τυρόψωμο
Τυρόψωμο
ΥΛΙΚΑ:
- 4 αβγά
- 500 γρ. φέτα
- 200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα του ταψιού
- 1 κ.γ δενδρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά, προσθέτουμε τα τυριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε ώστε να ενσωματωθεί στο μείγμα και προσθέτουμε το πιπέρι. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και απλώνουμε τη ζύμη ομοιόμορφα σε ένα λεπτό στρώμα. Πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο, ραντίζουμε με λίγο νεράκι και ψήνουμε για 30 λεπτά ώσπου να ροδίσει. Προσοχή να μην παραψηθεί.