Πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια
Πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια
ΥΛΙΚΑ:
- 8 πιπεριές για γέμισμα
- 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια
- 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 2 ώριμες ντομάτες
- 2 καρότα
- Μαϊντανό , πιπέρι , αλάτι , λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες , τα καρότα ψιλοκομμένα
και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.2.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και το μαϊντανό.
3.Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι , λίγο λάδι και ρίχνουμε στο ταψί ένα ποτήρι νερό.
4.Ψήνουμε το φαγητό στους 200ο c για μία ώρα. Όταν ψηθούν οι πιπεριές από τη μία πλευρά, τις γυρίζουμε από την άλλη.