Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι
Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ:
  • 2 μεγάλα ψαρονέφρια
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1 κύβο ζωμό βοδινού
  • 1/2 ποτήρι κρασί
  • 1-2 κουταλιές μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορουμε να φτιάξουμε πολύ ευκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινου.

Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθει το κρέας.

Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.