Λάχανο με αχλάδι και καλαμπόκι
Λάχανο με αχλάδι και καλαμπόκι

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 μικρό άσπρο λάχανο
  • 1 μικρό κόκκινο λάχανο
  • 4 καρότα τριμμένα
  • 2 αχλάδια καθαρισμένα
  • 2 κ.σ. σταφίδες μαύρες
  • 100 γρ. ποπ-κορν έτοιμο
  • 100 γρ. σαλάμι πικάντικο
  • 2 κ.σ. σπόρους ρόδι
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • χυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 30 ml χυμός λεμονιού
  • 50 γρ. κοπανιστή ή τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, πικάντικη
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το ποπκόρν και το σαλάμι και ανακατεύουμε. Ψήνουμε το σαλάμι στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά. Μόλις κρυώσει λίγο, το σπάμε σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στη σαλάτα. Για το ντρέσινγκ, χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά και περιχύνουμε τη σαλάτα. Προσθέτουμε το ποπκόρν, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.