Ψάρι στη λαδόκολλα
Ψάρι στη λαδόκολλα
ΥΛΙΚΑ:
- 4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας σας
- 1 ρίζα φινόκιο κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες
- 1 κ.σ. κάππαρη
- 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μεγάλες λαδόκολλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στο πάγκο εργασίας. Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάππαρη. Περιχύνουμε κάθε φιλέτο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω. Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 20'. Αφήνουμε στη λαδόκολλα τα φιλέτα μέχρι να σερβίρουμε, για να διατηρηθούν ζεστά.