'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Ψάρι στη λαδόκολλα
Ψάρι στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας σας
  • 1 ρίζα φινόκιο κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 κ.σ. κάππαρη
  • 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 μεγάλες λαδόκολλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στο πάγκο εργασίας. Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάππαρη. Περιχύνουμε κάθε φιλέτο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω. Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 20'. Αφήνουμε στη λαδόκολλα τα φιλέτα μέχρι να σερβίρουμε, για να διατηρηθούν ζεστά.