ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ
ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ
ΥΛΙΚΑ:
- μισό κιλό ρύζι κίτρινο
- 1 φάκελος με δίαφορα κατεψυγμένα λαχανικά και αρακά
- άνηθος
- 1-2 αβοκάντο ώριμα
- 1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το ρύζι με τα λαχανικά και το αλάτι και το σουρώνουμε. Το ξεπλύνουμε με ζεστό ή κρύο νερό , για να φύγει η κόλλα
του.Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κύβους.Κατόπιν το ανακατεύουμε με το ρύζι. Το φαγητό είναι έτοιμο. Αν μας
αρέσουν, μπορούμε να προσθέσουμε λίγα μαυρομάτικα φασόλια.