'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ
ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ

ΥΛΙΚΑ:
  • μισό κιλό ρύζι κίτρινο
  • 1 φάκελος με δίαφορα κατεψυγμένα λαχανικά και αρακά
  • άνηθος
  • 1-2 αβοκάντο ώριμα
  • 1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το ρύζι με τα λαχανικά και το αλάτι και το σουρώνουμε. Το ξεπλύνουμε με ζεστό ή κρύο νερό , για να φύγει η κόλλα του.Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κύβους.Κατόπιν το ανακατεύουμε με το ρύζι. Το φαγητό είναι έτοιμο. Αν μας αρέσουν, μπορούμε να προσθέσουμε λίγα μαυρομάτικα φασόλια.